VLC for iOS

VLC for iOS voor iPhone

 • Gratis (GPL)
 • In Nederlands
 • Version: 3.0.0

Kijk je favoriete films en series, in wat voor formaat dan ook!

VLC for iOS is een gratis videospeler voor iOS waarmee je een groot aantal verschillende filmformaten afspeelt op je iDevice. Zo bekijk je ook de filmformaten die je iDevice zelf niet herkent.

Van je bureaublad naar je broekzak

De app werkt in principe hetzelfde als de desktop versie van VLC Media Player. Een groot aantal formaten wordt ondersteund, waaronder MKV, AVI, DivX, WMV en nog veel meer. VLC for iOS ondersteunt ook ondertiteling en laat je deze in SRT-formaat aan je video's toevoegen. Lettertype, grootte en kleur zijn aanpasbaar.

VLC for iOS heeft precies genoeg opties wat betreft het afspelen. Naast de standaard afspeelmogelijkheden is het mogelijk de snelheid, helderheid, contrast en aspect ratio aan te passen.

Films en series zet je op meerdere manieren over op je iPad of iPhone. Synchroniseer via iTunes, download direct of gebruik je Dropbox of Google Drive account om vanaf daar content te streamen. Streamen via UPnP servers of het uploaden van bestanden via WiFi wordt ook ondersteund.

Vreemd genoeg is het met VLC for iOS niet mogelijk om video die je met je iDevice hebt opgenomen af te spelen.

Hoe bevalt het?

De interface van VLC for iOS is verre van spectaculair, maar doet wat het moet doen. De layout ziet er prettig uit en het afspeelvenster is helder en vrij van overbodige toeters en bellen. De app ondersteunt nu ook touch-gebaren waarmee je, als je ze eenmaal onder knie hebt, nog sneller van je content geniet.

Het afspelen gaat over het algemeen prima, vooral als je populaire formaten gebruikt. Sommige formaten zijn echter lastiger af te spelen, zeker met een ouder iDevice.

Onze mening

 

VLC for iOS laat je op makkelijke wijze vele videoformaten afspelen op je iPhone, iPad of iPod touch. Het programma is niet perfect, maar als je veel films en series in verschillende formaten kijkt, is het zeker een goede optie.

VOOR

 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Speelt veel formaten

TEGEN

 • Weinig opties
 • Geen afspeellijsten

Meeste downloads Video voor iphone

VLC for iOS

Download

VLC for iOS 3.0.0 voor iPhone

Beoordelingen about VLC for iOS

 • Anonymous

  door Anonymous

  Topkeuze .
  precies wat ik nodig heb voor mijn Iphone. Zo kan ik perfect mijn avi movies afkijken op mijn Iphone.

 • Anonymous

  door Anonymous

  Deze vlc is gekoppeld aan itunes,niet voor iedereen bruikbaar.10xniks!!!.
  De gewone vlc player is al jaren mijn favoriet maar aanMeer

Alternatieven voor VLC for iOS

Verken Apps

×